Pokud jde o naše zdraví, většina z nás si uvědomuje, že instantní jídla, smažené pokrmy z fastfoodových řetězců nebo bagety zakoupené na čerpacích stanicích nejsou tou nejlepší volbou. Je důležité dbát na správný poměr bílkovin, sacharidů a tuků, přijímat dostatek vlákniny a pít neslazené nápoje. Vzhledem k běžnému pracovnímu a rodinnému stresu však mnoho lidí volí cestu nejmenšího odporu, vaří z polotovarů a jí nepravidelně a nezdravě. To vede k nadváze, vysokým hladinám cholesterolu a dalším zdravotním problémům.

Nadace Raspberry Pi, tedy výrobce maliny, nemá ve zvyku dělit se s fanoušky o nová řešení, která budou implementována do další varianty minipočítače. Současná, top 4. verze RPi se také na trhu představila nečekaně, bez velkých úniků do médií. Samozřejmě se ale hovorům o nové, mnoha fanoušky vyhlížené 5. verzi Raspberry Pi nelze vyhnout. Na co čekají uživatelé především? Co by fanoušky maliny nejvíce uspokojilo?

Pokud plánujete nákup schodiště do nového, ale i rekonstruovaného domu či mezonetového bytu, nemusíte mít strach, že na něj nebudete mít. Ceny kvalitního dřeva sice stejně jako další stavební materiály vzrostly, ale specializované firmy ho odebírají ve velkých objemech, takže mohou nabízet stále schodiště za výhodné ceny.

O slovo se hlásí rušný podzim. Horké prázdninové dny jsou v nenávratnu, děti se vrátily do školy, společenské události plní naše kalendáře. Abyste si uprostřed shonu a měnícího se počasí udrželi zdraví a duševní pohodu, potřebujete zpomalit. Přeneste se do atmosféry klidného hýčkání v srdci Dolní Moravy. Podzimní wellness procedury v hotelu Vista vám pomohou vrátit rovnováhu a energii.

Pořádně si posvítit potřebujeme nejen doma, ale také na výletech a při kempování, nebo při práci na chatě, v garáži nebo v domácí dílně.

Trápí vaši firmu vysoké náklady na energie a vyhlídky jejich dalšího růstu? Vězte, že existuje řešení, které již mnoho let využívají firmy s energeticky náročnými procesy v rámci vysoce konkurenčního prostředí.

Je úplně jedno, zda jste smrt svého blízkého očekávali kvůli dlouhé nemoci, nebo odešel náhle a nečekaně. Vždy vás přepadne bolestivé prázdno a někdy i ochromení. To může dokonce způsobit komplikace při zařizování posledního rozloučení. A právě proto je důležité si vybrat skutečně kvalitní pohřební ústav se širokou nabídkou služeb, který vám ulehčí první dny po smrti milované osoby. Pohřeb a vše s ním spojené je jednou z nejcitlivějších otázek, které po úmrtí někoho, kdo byl pro vás důležitý, nastanou. Proto je výběr pohřebního ústavu tak důležitý.

Stejně jako u lidí, tak i u psů může být nadváha zdravotním problémem, který bychom neměli podceňovat. Na vině je většinou stáří psa, nevhodné krmivo, hodně tučných pamlsků nebo málo pohybu. Nadváha u psů není jen estetická vada, ale může způsobovat i nepříjemné zdravotní potíže a krátit pejskům život. Nadváhou a obezitou trpí až polovina psů.

Měli jste už někdy vodu ve sklepě nebo zvažujete si pořídit domů či na chalupu vhodné čerpadlo do septiku?

Úrokové sazby hypotečních úvěrů atakují 4 %. Na trhu hypotékami je cítit nejistota, která se přelévá na nemovitostní trh.

Česká značka elektrospotřebičů Concept přichází na trh se zcela novou „zábavnou“ řadou. Jejími prvními produkty jsou dva modely elektrických koloběžek CROSSADER. Dostaly označení SC4000 a SC2500, jsou určeny do města i do terénu a mají moderní černo-šedý design.

Скачать шаблон Joomla с JooMix.org